Een gefaseerde ontwikkeling

De woongebouwen A, B, C en D

Zoals je reeds hebt kunnen lezen, omvat het plan Wilhelminawerf vier appartementengebouwen met in totaal 167 appartementen, parkeermogelijkheden (in garage) op eigen terrein, een haven met aanlegsteiger én ruimte voor een paviljoen. Echter zal de ontwikkeling van deze vier gebouwen niet gelijktijdig, maar gefaseerd plaatsvinden. Op deze plek kun je meer informatie vinden over de verschillende woongebouwen en de bijhorende (voorlopige) tijdsplanning.

De appartementen van gebouw A en B zijn inmiddels op dit moment allemaal verhuurd en opgeleverd!
De verhuur voor gebouw C en D is gestart!

61 stadsappartementen

Gebouw A

Het eerste woongebouw is logischerwijs A. Alle appartementen zijn inmiddels verhuurd.
De appartementen zijn inmiddels allemaal opgeleverd aan de nieuwe huurders!

54 stadsappartementen

Gebouw B

De bouw van Gebouw B is inmiddels in volle gang. Anders dan het eerste woonblok, zal dit gebouw 54 grotere appartementen met een oppervlak van ca. 65 m2 tot 111 m2, verdeeld over 11 verdiepingen tellen. Alle appartementen zijn inmiddels verhuurd en opgeleverd aan de nieuwe huurders!

Alle appartementen zijn verhuurd.

Het paviljoen

Gebouw C

Anders dan de woongebouwen A en B, zal Blok C voornamelijk een commerciële/horeca functie hebben – zo telt de commerciële unit in dit gebouw circa 220 m². Welke ondernemer of organisatie zich hier zal vestigen, is vanzelfsprekend nog niet bekend. Echter kun je óók wonen in het paviljoen, namelijk in één van de drie zeer speciale maisonnettes, met een oppervlak van ca. 105 m2 tot en met 131 m2, die boven de commerciële ruimte gerealiseerd zullen worden. De maisonnettes worden in het voorjaar van 2022 opgeleverd.

De verhuur voor gebouw C is gestart.

Bekijk de actuele beschikbaarheid

49 stadsappartementen

Gebouw D

Last but not least zal gebouw D Wilhelminawerf compleet maken. Dit laatste woongebouw telt 49 moderne appartementen, verdeeld over 7 verdiepingen, met een oppervlakte van ca. 65 m2 tot 156 m2. De appartementen worden in januari 2022 opgeleverd aan de nieuwe huurders!

De verhuur voor gebouw D is gestart.

Bekijk de actuele beschikbaarheid

Ook zo'n stadsappartement huren op Wilhelminawerf?

Schrijf je alvast in!