Een gefaseerde ontwikkeling

De woongebouwen A, B, C en D

Zoals je reeds hebt kunnen lezen, omvat het plan Wilhelminawerf vier appartementengebouwen met in totaal 167 appartementen, parkeermogelijkheden (in garage) op eigen terrein, een haven met aanlegsteiger én ruimte voor een paviljoen. Echter zal de ontwikkeling van deze vier gebouwen niet gelijktijdig, maar gefaseerd plaatsvinden. Momenteel bevinden we ons in de eerste fase, waarbij de ontwikkeling van gebouw A in volle gang is. Op deze plek kun je meer informatie vinden over de verschillende woongebouwen en de bijhorende (voorlopige) tijdsplanning.

Alle gebouwen in 3D zien? Klik op onderstaande button en je wordt doorgeleid naar onze 3D omgeving. Het filter voor het selecteren van de types kun je uiteraard gebruiken!
Deze 3D kaart is ook te vinden via het menu 'Appartementen' via 'Weergave' in het filter.

Door drukte kan het zijn dat het 3D model een langere laadtijd nodig heeft.

Naar de 3D kaart

61 stadsappartementen

Gebouw A

Het eerste woongebouw is logischerwijs A, waarvan de verhuur medio 2020 van start zal gaan. Aangezien de bouw van dit eerste appartementenblok reeds is gestart, verwachten we in het eerste kwartaal van 2021 de 61 appartementen verdeeld over 7 etages op te kunnen leveren. Vanzelfsprekend houden we (toekomstige en potentiële) huurders hiervan steevast op de hoogte!

Ontdek de types van Gebouw A

54 stadsappartementen

Gebouw B

Nog voordat de oplevering van woongebouw A zal plaatsvinden, zullen we starten met de ontwikkeling van woongebouw B. Anders dan het eerste woonblok, zal dit gebouw 54 grotere appartementen met een oppervlak van ca. 65 m2 tot 111 m2, verdeeld over 11 verdiepingen tellen. De voorlopige planning is dat de verhuur zal starten in het eerste kwartaal van 2021, waarna de oplevering van de appartementen medio 2021 zal zijn.

Commerciële unit & 3 appartementen

Gebouw C

Anders dan de woongebouwen A en B, zal Blok C voornamelijk een commerciële functie hebben – zo telt de commerciële unit in dit gebouw circa 220 m². Welke ondernemer of organisatie zich hier zal vestigen, is vanzelfsprekend nog niet bekend. Echter kun je óók wonen in gebouw C, namelijk in één van de drie zeer speciale appartementen, met een oppervlak van ca. 105 m2 tot en met 127 m2, die boven de commerciële ruimte gerealiseerd zullen worden. Voorlopige planning start verhuur zal medio 2021 zijn.

49 stadsappartementen

Gebouw D

Last but not least zal gebouw D Wilhelminawerf compleet maken. Dit laatste woongebouw telt 49 moderne appartementen, verdeeld over 7 verdiepingen, met een oppervlakte van ca. 65 m2 tot 166 m2. Aangezien onze focus momenteel volop ligt op de eerste woongebouwen, is van een concrete tijdsplanning nog geen sprake, maar naar verwachting zullen we starten met de verhuur medio 2021.

Ook zo'n stadsappartement huren op Wilhelminawerf?

Schrijf je alvast in!