Wonen nabij de Utrechtse binnenstad

Wilhelminawerf

Aan het water en nabij het stadscentrum

Jouw ultieme stadsappartement

Wilhelminawerf claimt een uniek plekje aan de oever van het Merwedekanaal in Utrecht. Hier woon je straks in een prachtig nieuw huurappartement omringd door in bloei staande bomen en kabbelend water. Een plek waar je heerlijk zult wonen dankzij de bijzondere combinatie van rust én de stadse sfeer – het beste van twee werelden.

Het plan omvat vier appartementengebouwen (gebouw A, B, C en D) met in totaal 167 huurappartementen, parkeermogelijkheden (in garage) op eigen terrein, deelauto's naast het paviljoen (plaats voor 5 plekken, binnenkort hierover meer), een haven met aanlegsteiger én een paviljoen.

Waar de bouw inmiddels is gestart, zal naar verwachting in september de Pre-rent fase van de eerste appartementen in Blok A van start gaan. Maar voor dat het zover is kun je nu al je voorkeuren aangeven! In deze zgn. interessefase kun je via je persoonlijke account je vijf voorkeuren van huisnummers aan ons doorgeven. Waar woon jij het liefst? In september zullen we de definitieve verhuur prijzen bekend maken en kun je je eerder doorgegeven top 5 uiteraard nog aanpassen.

Dus schrijf je alvast in, dan blijf je steevast op de hoogte van de laatste updates!

Meer over het project

Grote diversiteit

De Types

Wil je compact wonen in een fijn stadsappartement om de hoek van de bruisende binnenstad van Utrecht?

Ontdek de gebouwen

Wilhelminawerf

Wilhelminawerf bestaat uit 4 gebouwen. Lees hier meer over de verschillende gebouwen en de voorlopige planning per gebouw.

Procedure piekfijn uitgelegd

Procedure

Hoe bemachtig je nou zo'n uniek appartement in Wilhelminawerf? Lees onze procedure en je bent volledig op de hoogte.

Gebouw A

Interessefase gestart

Het eerste woongebouw is logischerwijs A, waarvan de verhuur in september van start zal gaan. Aangezien de bouw van dit eerste appartementenblok reeds is gestart, verwachten we in het eerste kwartaal van 2021 de 61 appartementen verdeeld over 7 etages op te kunnen leveren. Vanzelfsprekend houden we (toekomstige en potentiële) huurders hiervan steevast op de hoogte!

De interessefase van deze 61 appartementen in gebouw A is gestart. Je kunt alle types bekijken die in dit gebouw liggen. Geef alvast je vijf voorkeuren door! Eind augustus zullen we de vanaf prijzen van elk type bekend maken. Uiteraard kun je altijd je voorkeuren aanpassen. Heb je dat gedaan? Dan krijg je straks een kleine voorsprong bij de toewijzing van de appartementen in de Pre-rent!

gebouw A


Compact, stads en voorzien van fijne features

De Types in gebouw A

En hier komen de appartementen op WilhelminaWerf!

Ook een stadsappartement huren op deze absolute A-locatie?

Schrijf je in!