Wonen nabij de Utrechtse binnenstad

Wilhelminawerf

Aan het water en nabij het stadscentrum

Jouw ultieme stadsappartement

Wilhelminawerf claimt een uniek plekje aan de oever van het Merwedekanaal in Utrecht. Hier woon je straks in een prachtig nieuw huurappartement omringd door in bloei staande bomen en kabbelend water. Een plek waar je heerlijk zult wonen dankzij de bijzondere combinatie van rust én de stadse sfeer – het beste van twee werelden.

Het plan omvat vier appartementengebouwen (gebouw A, B, C en D) met in totaal 167 huurappartementen, parkeermogelijkheden (in garage) op eigen terrein, deelauto's naast het paviljoen (plaats voor 5 plekken, hierover binnenkort meer), een haven met aanlegsteiger én een paviljoen.

De Pre-Rent is gestart!

Meer over het project

Grote diversiteit

De Types

Wil je compact wonen in een fijn stadsappartement om de hoek van de bruisende binnenstad van Utrecht?

Ontdek de gebouwen

Wilhelminawerf

Wilhelminawerf bestaat uit 4 gebouwen. Lees hier meer over de verschillende gebouwen en de voorlopige planning per gebouw.

Procedure piekfijn uitgelegd

Procedure

Hoe bemachtig je nou zo'n uniek appartement in Wilhelminawerf? Lees onze procedure en je bent volledig op de hoogte.

Gebouw B

De Pre-Rent is gestart!

De Pre-Rent van gebouw B is nu gestart en loopt tot en met zondag 31 januari a.s. Iedereen die tijdens de Interessefase zijn of haar voorkeuren heeft doorgegeven krijgt voorrang straks bij de toewijzing.Alle definitieve verhuurprijzen zijn nu bekend. Vanaf nu kun je je eerder doorgegeven keuze voor een appartement nog aanpassen of laten staan.

De appartementen in gebouw A zijn bijna allemaal verhuurd. De beschikbaarheid van deze appartementen kan uiteraard nog wijzigen. Check daarom de actuele verhuurstand via deze site. Je kunt in het filter bij 'Kenmerken' kiezen voor het kenmerk 'Gebouw A'. Zo zie je of er nog appartementen beschikbaar zijn.

En hier komen de appartementen op WilhelminaWerf!

Ook een stadsappartement huren op deze absolute A-locatie?

Schrijf je in!

Contact

NMG Vastgoed BV
Verhuurteam Wilhelminawerf

Telefoonnummer: 088-2007030
E-mail: info@wilhelminawerf.nl

Mail direct >>