Veelgestelde vragen

FAQ

Hoe kan ik een appartement huren op Wilhelminawerf?
Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de procedure én informatie over de appartementen. Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en je wordt geïnformeerd zodra er nieuws is! De verhuur van de appartementen gaat volledig digitaal via deze projectwebsite.

Wat is de minimale huurperiode?
De huurovereenkomst die je sluit ga je aan voor onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden.

Waar kan ik mijn auto parkeren?
Bij het project wordt een parkeergarage gerealiseerd. Wanneer de verhuur is gestart en je in aanmerking komt voor één van de appartementen bij Wilhelminawerf, zullen we een interessefase starten om te zien wie er aanvullend een parkeerplaats wil huren.
Voor de parkeerplaatsen wordt een separate huurovereenkomst aangegaan.

Is er ook een deelauto beschikbaar?
Op de locatie worden deelauto’s beschikbaar gesteld. Wij zullen u hier in een later stadium verder over informeren.

Heb ik een berging tot mijn beschikking?
De appartementen in Gebouw C en D hebben allemaal een eigen berging op de begane grond van het complex.

Wanneer worden de appartementen opgeleverd?
We verwachten dat de appartementen eind 2021 opgeleverd kunnen worden. Echter hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Dit is een voorlopige inschatting en natuurlijk van veel factoren afhankelijk. Voor de exacte datum houden we je uiteraard op de hoogte via de nieuwsbrieven en via deze website. De definitieve ingangsdatum wordt tijdig, doch uiterlijk vier weken van te voren, aan huurder bekend gemaakt.

Is er een (model)woning te bezichtigen?
Wilhelminawerf betreft een nieuwbouwproject waar op de bouwplaats hard gewerkt wordt. Zodoende zijn er strenge veiligheidsregels voor het betreden van het bouwterrein van toepassing waardoor we kunnen niet 'zomaar' een appartement kunnen binnenstappen. We proberen – zodra de bouw ver genoeg gevorderd is – een 'Open Huis' te organiseren zodat geïnteresseerden een kijkje kunnen nemen in één van onze modelwoningen. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de mogelijkheden binnen de kaders van het RIVM die alsdan gesteld worden. De aankondigingen van dit 'Open Huis' worden via de nieuwsbrieven verspreidt.

Zijn er naast de maandelijkse huurprijs nog bijkomende kosten?
Naast je huurprijs per maand betaal je ook een bedrag aan servicekosten. Dat zijn de kosten van de woning die de verhuurder bovenop de kale huurprijs berekent voor specifieke leveringen en diensten. Daarnaast moet je rekenen op bijkomende eigen kosten, zoals bijvoorbeeld elektriciteit en water, maar ook een internet- en tv-abonnement. De servicekosten zullen naar verwachting tussen de € 50,- en € 70,- bedragen.

Hoe zit het met de ligplaatsen aan het water?
De ligplaatsen zullen separaat verhuurd worden aan geïnteresseerden. Heb je interesse in zo'n aanlegplaats voor jouw boot of sloep? Neem dan contact met ons op.

Hoe zijn de appartementen op Wilhelminawerf afgewerkt?
De appartementen zijn voorzien van gladde ‘sausklare’ wanden die je zelf kunt sausen of behangen. Daarnaast zijn de appartementen voorzien van witgelakte hardhouten plinten, maar is er nog geen vloerafwerking. De badkamer is voorzien van tegelwerk tot het plafond en ingericht met modern sanitair van Villeroy & Boch. De ingebouwde keuken is van Novitelli en heeft fraai inbouwapparatuur van Indesit.

Wilhelminawerf ligt op een ontwikkel locatie. Hoe gaat dit gebied er straks precies uitzien?
In de nabije omgeving van Wilhelminawerf worden komende jaren diverse projecten gerealiseerd. Klik hier voor meer informatie over de verschillende bouwprojecten aan de Merwedekanaalzone.

Meer over de procedure