Online & overzichtelijk

De procedure

Kans maken op zo'n fijn stadsappartement om de hoek van de Utrechtse binnenstad?
Hieronder vind je de procedure van Wilhelminawerf uitgelegd.

We bevinden ons nu in stap 4!
De verhuur van gebouw C en D is gestart!

Schrijf je in

Jouw account

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning op Wilhelminawerf dien je een account aan te maken. Klik daarvoor op 'inschrijven' en maak eenvoudig je account aan. Je ontvangt een e-mail waarin je je eigen wachtwoord kunt instellen. Klik vervolgens op bevestigen en je persoonlijke account is een feit!

Inschrijven

Selecteer je favorieten!

De interessefase

Heb je zoals omschreven in de vorige stap je account aangemaakt? Dan kun je daarin jouw favoriete bouwnummers selecteren én opslaan. We vragen je een voorlopige 'top 5' door te geven.Vergeet niet om deze keuze te bevestigen door op 'ja' te klikken bij je favoriete appartementselectie. Pas als je dat hebt gedaan, is je keuze bij ons bevestigd. Je kunt in deze fase je voorkeuren doorgeven tot en met vrijdag 6 augustus 12.00 uur a.s.

Wanneer eenmaal de Pre-Rent voor gebouw C en D start (vrijdag 20 augustus a.s.), maak jij zodoende als eerste kans op deze appartementen. Doe er dus je voordeel mee!

Bekijk de woningen!

Gebouw C en D

Pre-Rent

Wil jij kans maken op een prachtig appartement in gebouw C of D? Lees dan verder. Want in deze fase zijn we gestart met de Pre-Rent van gebouw C en D. De definitieve huurprijzen zijn bekend. Je kunt jouw definitieve keuze tot en met zondag 5 september a.s. aan ons doorgeven. Belangrijk hierbij is dat jouw persoonlijke account compleet is, wat betekent dat alle vragenlijsten zijn ingevuld en al jouw documenten zijn aangeleverd. Enkel bij complete aanmeldingen zal ons verhuurteam jouw inschrijving beoordelen. Vergeet niet om bij de woningenselectie de vraag of je mee wilt doen met de Pre-Rent in te vullen.

Alles voor elkaar? Dan nemen we op korte termijn contact met je op!

Gebouw C en D

Start verhuur

Heb je onze Pre-Rent van gebouw C en D gemist? Geen paniek. Na deze exclusieve week zal de start van de officiële verhuur plaatsvinden. Net als de Pre-Rent wederom online. Echter gelden hierbij dezelfde voorwaarden – zo worden enkel volledige accounts door ons in behandeling genomen. Van volledig ingevulde vragenlijsten tot alle gewenste documenten – double check jouw account en klik daarna op 'opslaan'. Zo ben je verzekerd van jouw deelname en maak je kans op je droomappartement op Wilhelminawerf!

Actuele beschikbaarheid

Toch nog een vraag?

FAQ

Toch nog een brandende vraag over de procedure of over de appartementen? Bekijk dan eens onze FAQ.
Staat jouw vraag en antwoord er echter niet bij? Dan kun je contact opnemen met ons verhuurteam via info@wilhelminawerf.nl.

Naar de FAQ